top of page

SCIENTIFIQUE DE BEAUTÉ

ACADÉMIE

1890

Maison Académie Scientifique de Beauté blev grundlagt af Dr. Alexandre Lamotte. Virksomheden har dedikeret din ekspertise til skønheden i mere end et århundrede. Fra den berømte "Princesse des Crèmes" eller "Princesse des Poudres" uden at glemme "Rubis Pompadour", har Maison imponeret hele verden med innovative produkter siden 1890.

1928

Georges Gay skaber og indvier den første franske kosmetologskole i Paris for at formidle sin viden, og uddanne kosmetologerne i, hvordan man udfører en hudanalyse og for at ordinere de passende produkter. Skolen bliver en af ​​de mest berømte i Paris, og eleverne, der har et diplom fra «Academie», vil være blandt de mest eftertragtede. I dag finder du blandt andet Academies produkter på Danmarks største kosmetologskole International Training Academy A/S, Beauty and Style.

2022
TNBC overtager distributionen for at føre brandet videre til næste niveau i Danmark.

Kontakt os på 7020 1406 eller vi formularen nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om brandet og et samarbejde med TNBC.

 

1012 + 1002 + 1003 HR_edited.jpg

SCIENCE AT THE SERVICE OF BEAUTY

Académie Scientifique de Beautés har arbejdet med skønhed i mere end et århundrede. Dette familiefirma med lang tradition for ekspertise og100 % fransk produktion, har videregivet mærkets sjæl fra generation til generation. Académie er universelt anerkendt for sin behandlingsmetode i henhold til hudtyper og hudproblemer. Hvert hudplejeprodukt er resultatet af en kompromisløs videnskabelig forskning med hensyn til kvalitet og knowhow, opsat af vores "skønhedshåndværkere". Lige fra den berømte "Princesse des Crèmes" formuleret i 1890 til den fantastiske "Formule Merveilleuse", har virksomheden overrasket alle verden over, siden den blev oprettet.

KUN TIL PROFESSIONELLE

bottom of page