top of page

SCIENCE. PRECISION. RESULTS.

BABOR

SCIENCE
Det hele begyndte i 1956 med en sort rose - symbolet på evig skønhed. Siden da har BABOR som pioner inden for professionel hudpleje, sat standarden for hudplejeforskning, made in Germany. I dag er vi fortsat drevet af denne pionerånd i vores lidenskabelige søgen efter individuel skønhed og perfektion.

PRECISION
Vores præcise formulationer er baseret på innovative aktive ingredienser. Deres effekt øges af BABOR-kosmetologernes professionelle ekspertise i vores skræddersyede behandlinger, som er designet til at give maksimale individuelle resultater.

Læs mere på dk.babor.com ->

RESULTS
Hos BABOR kombineres vores højst innovative aktive formulationer forsigtigt med vores eksklusive behandlingsmetoder, for at give enestående resultater og en unik luksuriøs oplevelse.

 

visual.babor.jpeg

THE ART OF PRECISION SKINCARE

Vi kan se tilbage på mere end 60 års ekspertise i branchen

Skønhedsrevolutionen begyndte i 1955, da Dr. Michael Babor udviklede HY-ÖL® renseolie, som er blevet et af virksomhedens grundpiller. HY-ÖL er fortsat unik på markedet og er et af BABORs bedst sælgende produkter gennem tiden. Grundlæggelsen af Dr. Babor GmbH i 1956 i Köln markerede begyndelsen på en ny æra inden for professionel kosmetik.

BÆREDYGTIGHED & ANSVAR

Vi behandler vores miljø med den dybeste respekt

BABOR er optaget af miljøet og bevarelse af naturen:

Vi anvender grøn elektricitet. Miljøbeskyttelse kommer direkte fra stikkontakten. BABOR bruger udelukkende naturlig energi.

BABOR goes green
Vi sender vores produkter fra Aachen og ud i hele verden med karbonneutral transport.
Vi holder af skoven: Siden begyndelsen af 2010 er alle vores markedsføringsmaterialer blevet printet på FSC-certificeret papir.

Et hjerte for dyrene
Respekt for naturen betyder også respekt for levende væsner. Dyreforsøg forbliver fuldstændig bandlyst hos os.

visual.responsibility.png

KUN TIL PROFESSIONELLE

bottom of page