top of page
bronz.jpg

ACADÉMIE SCIENTIFIQUE DE BEAUTÉ

BRONZ EXPRESS

OFFICIEL DANSK DISTRIBUTØR

Du kan nu blive Godkendt Bronz Express Forhandler gennem TNBC, da vi er udpeget som den eneste og eksklusive danske distributør af Bronz Express. Det betyder, at du hos TNBC er sikker på, at produkterne kommer direkte fra producenten og dermed har været opbevaret korrekt og ikke har stået på et lager i lang tid. 

Den kendte Bronz'Express Lotion er i dag blevet et brand med mange flere referencer. Disse produkter giver udstråling og øjeblikkelig farve uden sol til huden.

 

Brandet taler for sig selv:

"Bronz" til selvbruning, naturlig solbrun farve, øjeblikkelig udstråling, solkysset glød

"Express" for hurtig og øjeblikkelig virkning

0476 + 0478 + 0479.jpg

SCIENCE AT THE SERVICE OF BEAUTY

Académie Scientifique de Beautés har arbejdet med skønhed i mere end et århundrede. Dette familiefirma med lang tradition for ekspertise og100 % fransk produktion, har videregivet mærkets sjæl fra generation til generation. Académie er universelt anerkendt for sin behandlingsmetode i henhold til hudtyper og hudproblemer. Hvert hudplejeprodukt er resultatet af en kompromisløs videnskabelig forskning med hensyn til kvalitet og knowhow, opsat af vores "skønhedshåndværkere". Lige fra den berømte "Princesse des Crèmes" formuleret i 1890 til den fantastiske "Formule Merveilleuse", har virksomheden overrasket alle verden over, siden den blev oprettet.

KUN TIL PROFESSIONELLE

bottom of page