top of page

DERMACEUTICALS

DERM ACTE

DERM ACTE er mødet mellem to verdener: æstetiske medicinske procedurer og kosmetik.

DERM ACTE er kombinationen af en klinisk dokumenteret optimal ydeevne med teksturer der absorberes perfekt af huden via vores emulsionsteknologi.

 

Alle vores cremer indeholder aktive ingredienser, der indgår i æstetiske medicinske procedurer:
- hyaluronsyre, injektionsstjernemolekyle,
- vitaminer, der f.eks. anvendes i mesoterapi-ansigtsprocedurer,
- syrer (AHA, BHA, PHA) til stede i peelingerne.

Vores laboratorier har udviklet banebrydende anti-age dermokosmetik. Hvert produkt er formuleret med en ultra kraftfuld aktiv ingrediens (lien vers CATN2 «Par Actif) fra den medicinske verden, der leverer effektivitet og synlige resultater til huden. Vores behandlinger er en fortsættelse og et supplement til æstetiske medicinske procedurer.

DA-2019-Landing-Abstract-2_edited.png

SCIENCE AT THE SERVICE OF BEAUTY

Académie Scientifique de Beautés har arbejdet med skønhed i mere end et århundrede. Dette familiefirma med lang tradition for ekspertise og100 % fransk produktion, har videregivet mærkets sjæl fra generation til generation. Académie er universelt anerkendt for sin behandlingsmetode i henhold til hudtyper og hudproblemer. Hvert hudplejeprodukt er resultatet af en kompromisløs videnskabelig forskning med hensyn til kvalitet og knowhow, opsat af vores "skønhedshåndværkere". Lige fra den berømte "Princesse des Crèmes" formuleret i 1890 til den fantastiske "Formule Merveilleuse", har virksomheden overrasket alle verden over, siden den blev oprettet.

KUN TIL PROFESSIONELLE

bottom of page